Bedriftsavtale

Invester i dine ansatte – friske ansatte gir et godt arbeidsmiljø og yter mer!

Friske ansatte er utvilsomt en fordel for arbeidsgiver. God helse gir mer energi, produktivitet og overskudd. Ved å fremme de ansattes helse, kan det bidra til lavere sykefravær, mer fornøyde ansatte, lavere turnover, at nøkkelpersoner blir hos deg lenger, økt produktivitet – og du blir en attraktiv arbeidsgiver.

Et trinn på veien for noen selskaper er regelmessige helsekontroller gjennom blodprøver. Det er mange grunner til at bedrifter tilbyr helsesjekk via blodprøver til sine ansatte. Noen av disse er:

Forebygging: Målet med våre helsekontroller er å avdekke risikofaktorer og oppdage sykdom eller forstadier til sykdom så tidlig som mulig, slik at den ansatte tidligst mulig kan sette inn forebyggende tiltak eller utredning og behandling av sykdom. I tillegg ønsker vi å øke de ansattes fokus på forebyggende livsstilsendringer for å fremme optimal helse og livskvalitet. 

Tidsbesparende og fleksibelt: Den ansatte bestiller selv blodprøvene online og bruker en bedriftsspesifikk kode man får av oss. Deretter oppsøker den ansatte laboratoriet for blodprøvetaking når han ønsker. På laboratoriet i Tønsberg kan man også ta blodprøver etter arbeidstid og i helger.

Helhetsløsning:  I tillegg til blodprøvetaking og vurdering av prøvesvar av lege i løpet av få dager, har den ansatte mulighet til å bestille legetime via vår chat- og videoløsning. Vi benytter sikre kommunikasjonsplattformer for helseopplysninger. Mange tilstander som tidligere krevde et besøk hos legen kan vurderes ved hjelp av blodprøver og digitale leger som vi samarbeider med.

Kostnadseffektivt: En blodprøve med utfyllende informasjon og anbefaling fra legen koster en brøkdel av kostnadene ved tradisjonelle bedrifthelseundersøkelser.

Vi tilbyr større og mindre helsekontroller via blodprøver til bedrifter basert på hvor mange blodanalyser man ønsker å inkludere.

Kontakt oss for mer informasjon på mail til cecilie@blodsjekk.no